top of page

ons. 09. jun.

|

Onlinesalon. Stream live!

Anekdota Salon: Mor, du er ikke alene | Olga Ravn & Clara Aatoft |

Se eller gense streaming af onlinesalonen her! Radiobiograf & samtalesalon med forfatter Olga Ravn & influencer Clara Aatoft. En samtale om arbejdet som mor, fødselsdepression og at tabe sin plads i verdenen, når man har født et barn. Foto: Victoria Tucan

Denne Anekdota Salon er afholdt.
Se lignende begivenheder.
Anekdota Salon: Mor, du er ikke alene  | Olga Ravn & Clara Aatoft |
Anekdota Salon: Mor, du er ikke alene  | Olga Ravn & Clara Aatoft |

Tid & sted

09. jun. 2021 18.30 – 22.00

Onlinesalon. Stream live!

Om eventet

Se eller gense streamingen af onlinesalonen her: 

https://www.youtube.com/watch?v=KkCzsJ9NDX0&t=2s

Denne måneds Anekdota Salon bliver en samtale om fødselsdepressioner, om arbejdet som mor og al den angst, bekymring og utryghed, som moderskabet kan føre med sig. Om at tabe sin plads i verden, når man har født et barn og bygge sig selv op på ny. Salonen er udsolgt, men vi gør det muligt at streame salonsamtalen live, så det er muligt for dig at se med fra hele landet, at amme dit barn, og at gå til og fra, som det passer dig og din familie.

Skriv dig op herunder, så sender vi dig et link til onlinesalonen på dagen. Du kan også følge Anekdotas instagram, hvor vi løbende giver updates om eventet og mere konkret info om, hvordan livestreamingen vil foregå. 

Samtalen begynder med en radiobiograf i villaens smukke balsal, hvor vi lytter til Anekdota-podcasten ‘Mor, du er ikke alene’ om 27-årige Clara Aatoft, der som nybagt mor blev ramt af en så svær fødselsdepression, at hun forberedte sig på at tage sit eget liv. (Obs.: Ser du med online, kan du lytte til podcasten over Spotify).

Med udgangspunkt i podcasten og Olga Ravns nye bog ‘Mit Arbejde’, diskuterer Olga Ravn & Clara Aatoft herefter i et ærligt møde: Hvordan finder man sin plads i verden igen, når man er blevet mor? Og hvordan kan man bruge kunsten til at arbejde sig gennem livets kriser?

Livestreaming

Pris: Gratis. Skriv dig op herunder og modtag et link til Anekdota Onlinesalon: 'Mor, du er ikke alene' på dagen.

Tid: Vi lukker gæster ind online fra kl. 18.30. Så kan du lige lave dig en kop kaffe og lande, inden vi begynder kl. 19.00 med en radiobiograf (her kan du også lytte med online). Bagefter er der salonsamtale mellem Olga Ravn og Clara Aatoft. Salonen forventes at slutte kl. 22.00.

OM ANEKDOTA

Anekdota er et nyt, journalistisk værksted, som arbejder med tekst, podcast og multimediefortællinger for virksomheder, organisationer og medie- og kulturinstitutioner. Ordet Anekdota er grundform for græsk anekdote.

Flere gange om året holder vi salonsamtaler i vores værksted under Anekdota Salon. Vi søger at udvikle og inspirere folk gennem journalistiske samtaler. Altid med den stærke og ærlige personfortælling i fokus. 

Foto: Victoria Tucan, @viktoriah_family_photos

Tilmeld dig her!

  • Gratis Onlinebillet!

    Skriv dig op til Anekdota Onlinesalon: 'Mor, du er ikke alene' og se med live 9. juni 2021 fra kl. 18.30, som vi streamer fra Villa Kulturs fine balsal. Vi sender dig en mail med en husk-det-nu- besked og et link til onlinesalonen på dagen. Skriv dig op her!

    0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page