LINDRENDE ORD
LAD OS TALE OM DØDEN

Vi er i gang med et hjerteprojekt. En antologi, som skal ligge på alle hospices landet over. For at lindre. Og tilbyde henvendende fortællinger og et følelsesunivers at læne sig ind i, hvis man er uhelbredeligt syg eller pårørende. For døden, og den sygdom som ofte leder hen imod den, er tabubelagt og kan for mange være svær at give sprog til.

Bogen præsenterer et lille, fint udvalg af skønlitterære tekster og fortællinger, som alle kredser om sorg og død, når den virker allertættest på. 

Tekstsamlingen er tænkt til uhelbredelig syge og deres pårørende. Men også som  et værktøj til sundhedspersonalet. En bog, de kan læse højt fra, når ordene ikke længere rækker, og en bog de kan give de efterladte, der har brug for fortællinger at spejle sig i. 

'Lindrende Ord:  Lad os tale om døden' er skabt af Ida Albek, Emma J. Pedersen og Maria Bruun-Schmidt Dorrens ved Anekdota Forlag. Illustration: Pernille Øster

Blå blomst 2.png
orange-rød.png
Skærmbillede 2022-01-12 kl. 07.20.24.png
FORUDBESTIL BOGEN HER

Bogen 'Lindrende Ord, Lad os tale om døden' bliver udgivet i foråret 2023 med støtte fra HospiceFonden og flere Hospice Støtteforeninger. Den kan forudbestilles her til 199 kr.

 

Så snart du har bestilt, modtager du en mail som bekræftelse på dit køb (tjek spamfilteret), og vi lader dig vide, så snart bogen er kommet fra tryk. 

Tak, det betyder uendeligt meget for os.

Vi er Lindrende Ord

Rød + gule blomster .png

Ida Albek

Ida er formidler og kommunikatør. Hendes hjerte banker for forskningsfeltet ‘narrativ medicin’ og kulturens rolle i sundhedsvæsnet, hvilket hun har beskæftiget sig med gennem sin uddannelse. 

Mørkeblå, beige blomster .png

Emma Jenny Pedersen

Emma er litteratur- og forlagskonsulent.
I sin virksomhed, Blændværk, arbejder hun med bogudgivelser og samarbejder med forfatterspirer om deres fremtidige stjernefrø. 

Gul, rød blomst.png

Maria Bruun-Schmidt Dorrens

Maria er journalist. Hun er stifter af det journalistiske værksted og forlag, Anekdota. Her arbejder hun med at formidle stærke og nære personfortællinger, som andre kan spejle og læne sig ind i gennem tekst, lyd og video.