top of page
OM ANEKDOTA

Anekdota er et journalistisk værksted, som arbejder med tekst, podcast og multimediefortællinger for virksomheder, organisationer og større medie- og kulturinstitutioner. Ordet Anekdota er grundform for græsk anekdote.

 

I vores journalistiske arbejde ser vi altid efter det anekdotiske, som er kernen i god storytelling, og som sætter en ramme om det personlige, det nære, det konkrete - dét vi allerbedst kan spejle os i som mennesker. Det er ofte i anekdoten, pointen ligger. 

Anekdota er stiftet af journalist Maria Bruun-Schmidt Dorrens, som er uddannet fra Journalisthøjskolen og har en kandidat i Journalistik & Kommunikation fra Curtin University, Perth. Hun har før arbejdet på bl.a. Politiken, i mediehuset Egmont og som journalist på én af Australiens største aviser, The Age. I dag er hun kommerciel redaktør hos Politiken.

 

I 2020 grundlagde hun Anekdota. 

Floating Flowers
Food Photography

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil drøfte mulighederne for et samarbejde. I tilrettelæggelsen og produktionen varetager vi både store opgaver med projektlederansvar og mindre produktionsroller. 

KONTAKT

Anekdota

Journalist / Maria Bruun-Schmidt Dorrens

Maria.bruunschmidt@gmail.dk

+45 3131 5850

Kontor Villa Kultur
Krausesvej 3, 2100 Østerbro
CVR: 36164662
bottom of page